donderdag 29 mei 2008

Vleugel 2

Tja, wat zal ik zeggen.......voordat ik begon met deze 23 dingen, dacht ik: Leuk dat ik mee mag doen. Ik ben totaal blanco op dit gebied, en ik "dacht" dat ik dit ook altijd zou blijven. Ik ben niet het type dat in de vrije tijd achter de PC kruipt. Deze Vogel vliegt liever buiten. Vaak sportend, vaak spottend naar , mooie luchten, witte wolkenpartijen, de (Zeeuwse) kust, strand, maar ook ons tuintje met Sam en Fitz.Computeren.......Mailen, internetbankieren, af en toe eens een inschrijving voor een sportwedstrijdje en tegenwoordig Majongen is voor deze Vogel voldoende. Tot vanochtend! In de agenda plaats gemaakt voor Vleugel 2. Maak je eigen weblog. Van account tot de sjablonen rond mijn eigen BirdBlok. Van bericht tot een reactie. Het duurde wat langer dan Vleugel 1, ik heb zelfs mijn eerste hulplijn in moeten zetten, maar ik weet nu al dat het sportfietsje wat vaker in de schuur blijft staan, de hardloopschoenen niet dagelijks meer gestrikt worden en het badpak wat langer kan drogen.

Henri, Marleen, Alinda en Henk, dit hadden jullie vast niet gedacht na de introductie :)
Ik zelf in ieder geval niet!

Vleugel 2 geef ik een acht, niet door de tekst, of de layout. Vleugel 2 krijgt een 8 door de pracht van de eerste ontmoeting met bloggen!

3 opmerkingen:

Henk zei

Veel plezier!

Manu's Blog zei

Nou Maringe,

Ik dacht die werkt dat hele programma in een weekje af, dat valt dus tegen. Nee hoor, je hebt een plaatje van ome Henri verdiend. Morgen mag je het af komen halen in ruil voor een beschuit met muisjes.

Henri

Marleen zei

Erg leuk blog, Maringe. Nog leuker vind ik het om te lezen en zojuist te zien dat je zo enthousiast bent! Straks met 23 vleugels wordt het helemaal hoogvliegen.
Tsja, en zelfkennis moet je soms herzien he... :-)