donderdag 29 mei 2008

BirdPost

Moet nog leren hoe ik op jullie reacties een reactie geef. Onze Ed doet dat altijd keurig en komt op http://zbdigitaal.blogspot.com/ met een reeks aan reacties op z'n posts. Vooorlopig doe ik het maar even via BirdPost: Henk, fijn dat mijn meester meekijkt over mijn vleugels en die foto....nee, die heb ik gegoogeld. Was op zoek naar een foto van de Zandvoortseweg, mijn fietsweg bij uitstek. Voooral de terugweg, wanneer de Lange Jan en mijn Middelburg steeds meer dichterbij komt. Alinda, dat uiltje knappen gaat niet lukken, misschien een andere dag. Lijkt me een fijn gevoel, bakje zwarte koffie met andere bloggers:) Manu, blijft wennen die naam. Jou zag ik trouwens laatst op de bult in Dishoek. Aan het eind van een stranddag kwam jij een kijkje nemen, ik dacht nog....."Zou hij met dit mooie weer thuis achter de pc hebben gezeten?" Krijg steeds meer begrip. Cocky, leuk jouw naam te lezen op mijn BirdBlok . Mocht je een strandwandeling maken en deze twee hokjes open zie staan tussen de strandtenten Kaapduin en de Zeebries, kom gerust langs voor een bakje koffie. Wij zijn de trotse eigenaren van deze kunsstof Vogelhuisjes.
Marleen, het is inderdaad een hele vreemde gewaarwording. Het is al zo erg dat ik nu pas in de gaten heb dat het rust is bij het Nederlands elftal. Ik hoor de analisten praten over onze jongens. We blijken met 1-0 voor te staan. Lekker belangrijk.....het moet niet gekker worden ;)

Bedankt voor jullie reacties,
een Veer van Bird

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Roofvogelhuisjes bedoel je.....:))
Ps: Collega's van Bird, BEDANKT! Nu Bird haar Blok heeft heeft deze Roofvogel voor het eerst rustig naar de voetbal kunnen kijken en met het oog op het komende EK wordt ook die lekker rustig. Eindelijk een keer geen aanwijzingen vanaf de bank van de Van BastenBird, want het was de laptop waar Bird naar keek... Ook ik zeg dus: Ga zo door! Roofvogel

Marleen zei

Hahaha... je staat versteld van jezelf. Je hebt er een leuke hobby bij joh. En je doet het hardstikke goed! Dat wordt voortaan de laptop mee naar het roofvogelhuisje ;-)

Reageren kun je in het kader rechtsboven waar je de reacties leest. Als je je bericht getypt hebt kan je onderaan klikken om te publiceren. Beter zorg je wel dat je dan aangemeld bent bij Blogger.

Fijn weekend!

@Roofvogel: graag gedaan hoor! En je weet wat je te doen staat als je naar rust verlangt ;-)

Dietertje zei

Verrassend blog. Allereerst omdat ik dacht dat alle deelnemers aan 23dingen zich al aangemeld hadden. Vorige week was het bij het openen van 23 dingen telkens spannend hoe een collega zich in het blog ontpopte, onder welk naam, foto e.d. Leuk om je collega's zo te leren kennen. Om in de stijl van je blog te blijven: elke vogel zingt zoals hij gebekt is.
Ten tweede verrassend om je schrijfstijl. Erg vlot en levendig de levendigheid die je nu ook veel in de natuur hoort: het vogeltje is uit haar ei gekomen.

Edwin Mijnsbergen zei

Hee Maringe,

Dat ziet er goed uit hier zeg, en je hebt er nog lol in ook. Super!

Laat de dingen maar lekker over je heenkomen. Er komt nog een ding waarin je mooi je eigen youtube-filmpje in je blog kunt plakken :-)

Enjoy!

Manu's Blog zei

MMMMHH,

Wordt ik nu ook al vanuit vogelperspectief gespot. Ik kan me één keer herinneren, zo'n bloedhete dag, dan ga ik alleen maar naar het strand als iedereen naar huis wil. Zo rond een uur of vier, vijf, zes. Maar de meeste pc activiteiten placht ik toch in de avonduren en 's nachts te plegen. Dus als je mij de volgende keer weer bespiedt dan bedenk maar dat ik mij daarvoor thuis in de schaduw heb opgehouden. Overigens ik word een beetje jaloers van dat blog van jou, ziet er veel te mooi uit.

Manu/Henri Henri/Manu * *doorstrepen naar believe