maandag 2 juni 2008

Vleugel 4

Duurde wat langer. Tot 2 maal toe een hulplijn ingezet. Maar......de vlucht is gevlogen! Rss-feeds zijn neergezet. In één oogopslag zie ik alles. Ik hoef niet meer te klikken, niet meer via "mijn favorieten" te surfen naar de sites die ik regelmatig bezoek. Alles compact en overzichtelijk bij elkaar. Met dank aan de de blogs van Marleen en Alinda die nuttige info gaven.

De homepages op de laptop, thuispc en ZBpers086 zijn aangepast. In Vleugel 5 ga ik op zoek naar meer. Vleugel 6 staat in het teken van foto's en dat alles moet voor vrijdag afgerond zijn. Want vrijdag is het sportdag! Ruigebinken met een paar andere biebvinken.........

Wandelen door Saefthinge. Laarzen worden aangeraden, maar ik kies voor mijn NorthFeesjes:
Tot gauw dus,
Bird

15 opmerkingen:

Marleen zei

Hey Bird,

Top dat je meteen al de voordelen van RSS hebt ontdekt...

En fijn dat je wat aan de tips hebt gehad.
Als je de URL achter onze namen wil verbergen heb ik er nog wel eentje :-)

Alvast veel plezier met ruigebinken samen met de andere vinken!

BirdBlok zei

Koffie staat klaar Bimmie, je bent meer dan welkom.

Wil je me dan meteen uitleggen wat dit betekent ^^ ? Ik denk steeds aan een konijn...maar zie de link niet :)

Alinda Mastenbroek zei

Marleentje komt nu op de koffie om het uit te leggen.
Mocht je nog meer vreemde symbolen ontdekken kijk dan ook eens op:

http://www.internetwoordenboek.com/paginas/emoticons.htm

Veel succes he vrijdag met de ruigebinkentocht. Ondergetekende strijkt zelf rustig neer op een terrasje om een paar jeu de boulers te bewonderen.

groet,
Ali

BirdBlok zei

Alinda: Weet inmiddels dat het geen oren van konijnen zijn....

Marleen: Dank! Linken met woorden is begrepen, ze zijn aangepast en meteen even de Northfeesjes wat opgeschoven. Ze zaten gewoon niet zo lekker!

EllyM zei

leuk!!!
en zo echt des Maringes......
en...
geen onvertogen woord :-P

zou ik die 23 dingen ook mogen doen?

El

Henk zei

Zo te zien krijg je er steeds meer plezier in. Wat Saefinge betreft: ik ben er 2 x geweest en raad je aan oude gympen aan te trekken. Die kun je dan later weggooien. Beslist geen laarzen aandoen, de kans is groot dat je uit je laars stapt en dan met je sok in de modder belandt.

Alinda Mastenbroek zei

@henk: haha buitengewone tip!!

BirdBlok zei

El, de reden dat ik mee doe aan de cursus 23 dingen is: Het enthousiast maken van de collega's ADV, omdat deze manier van communiceren en informatie vergaren toekomst is. Bij 1 van de 26 is het al gelukt :) Ik zou zeggen blijf lezen, dan wordt jouw cursus straks een megamakkie.

Henk, ik heb geen laarzen, maar ook geen oude spullen :)
Ga je ook sporten?

Alinda, waarom krijgt Henk Edwin voor zijn naam? Misschien moet ik mijn naam wijzigen in BlondBlok?

davidovix zei

He Veugeltje

Aardig overstag zo te zien en te lezen. Ik wist niet dat jij zo aardig kon schrijven ??? Goed dat ik het weet als redactielid van ons prachtige personeelsblad. Zal je af en toe wel eens aan je vleugel trekken !!!

Piep Piep
Kees

Henk zei

@Elly: na de zomer start er weer een groep!

@Maringe: nee, doe deze keer niet mee. Ik organiseer zondag het kinderprogramma van Park & Poëzie; heb de werktijd veel te hard nodig.

Alinda Mastenbroek zei

Waarom Henk Edwin voor zijn naam krijgt? Ook geen flauw idee zo van een afstandje!! Zie ook niet zo goed waar jij dat ziet staan! Misschien dat ik dan ook maar mijn naam moet veranderen in blon-ding. Morgen ben ik er niet maar donderdag wel. Dan kom ik wel ff kijken. En anders toch ff bimmie of henk in schakelen als je het al eerder wilt weten

Alinda Mastenbroek zei

ps updeet n.a.v. vorige reactie: Nu snap ik het!!
Je bedoelt het teken waar ed (@) zijn blog altijd mee ondertekent?
@ word ook wel gebruikt in reacties:
@henk betekent dus: at henk m.a.w. dus reactie aan henk!

groet,
blon-ding

BirdBlok zei

@Kees: tja ik word ook nooit eens gevraagd voor dat puike blad. Ieder kerstnummer of zomereditie hoop ik dat ze mij eens vragen om reactie te geven op een foto of mijn vakantieplannen. Nou, wie weet.....dit jaar dan eindelijk wel.. met dank aan birdblok?

@Henk Park en Poezie... had deze middag een baliedient en veel kaarten verkocht. Beloofd dus wat. Ik zal extra genieten van de tocht! succes met alle voorbereidingen.

@@@@Alinda: Kijk, nu snap ik het! en dat blond bij jou kun je wel weglaten. Je schrijft goede stukjes waar o.a. ik veel van leer!! Dank dus.

Bird gaat nu slapen in haar nestje.

@BirdBlok 13 reacties.... Wauw...:))

Truste,
snaveltje toe....

Edwin Mijnsbergen zei

Hee Maringe,

Ik vind het super om te lezen dat je het allemaal zo enthousiast oppakt. Ik word er ook altijd een beetje blij van als mensen de geneugten van rss en netvibes ontdekken. Het kan je zoveel tijd schelen!

Blijf vooral doorschrijven en -genieten en wat betreft al die vage symbolen en termen als LOL: als je er weer eens eentje tegenkomt mag je me altijd even mailen hoor!

BirdBlok zei

@ to @ :)
Zal ik zeker doen! Dankzij mijn netvibes zag ik dat er onder mijn tabblad "Bird Only" een reactie was binnengekomen op Vleugel 4. Mooi Man,
X
M