woensdag 4 juni 2008

Vleugel 5

Heb redelijk veel aandacht aan RSS besteed. Weet nog lang niet alles, maar kan er aardig mee vliegen. Heb inmiddels 3 tabbladen en uiteraard de kleuren aangepast in de stijl van BirdBlok. Ik neig naar 5 tabladen, maar eigenlijk meer omdat 5 mijn getal is.......en niet omdat ik denk dat ik informatie zou missen. Het leven voor het bloggen bestond ook uit een paar pagina's en om te voorkomen dat ik echt minder sport ben ik meer dan tevreden met mijn huidige homepage. Thuis heeft Zeelandnet plaats gemaakt voor Netvibes en op het werk heeft de ZB mijn scherm verlaten.

Leuk om te zien welke pagina's RSS bieden. Kan mezelf voorstellen dat dit voor veel mensen uitkomst biedt. Filemeldngen bijvoorbeeld. Voor mij niet van belang, want mij voorkeur gaat in alle gevallen uit naar de fiets. Bepakt en bezakt weet ik mijn weg te vinden. Minder leuk om te zien dat er ook websites zijn die wat mij betreft wel een oranje icoontje verdienen. Neem nu onze eigen site. Bij ons krijg je een e-mail wanneer je jezelf abonneert op nieuws van de site. Ik zal mijn vraag, over het waarom van het ontbreken van een RSSfeed eens stellen aan de infomail. Kijken waar ie terecht komt :)

Vorlopig ga ik mezelf richten op Flickr. En zo te lezen in de voorbeschouwing kost dat net wat meer energie. Tot nu toe weet ik het goed te verdelen. De eerste week vreesde ik voor een complete blogverslaving, nu lijkt de balans al iets meer terug.

Op naar de worldwidefoto's. Morgen maak ik een start. Maar eerst de nieuwe etalage van de draaideur inrichten. Die staat in het teken van, hoe kan het anders, het EK voetbal. Draai gerust eens een rondje mee.......en beleef onze eigen opsteling!

Voor de liefhebbers: Het totale overzicht van de EK voetbal 2008, met alle ins en outs.

En zijn het honderd woorden?
Bird

6 opmerkingen:

Marleen zei

Tsjee Bird, dat je zo nog kan fietsen. Kan die laptop nog wel mee dan? :-)

Goed dat je de balans in de vleugels al een beetje hebt gevonden... dat vliegt vast een stuk fijner.

Succes en plezier met de Flickr-vleugel!

Alinda Mastenbroek zei

Misschien kun je in je volgende vleugel een collage maken van je
soortgenoten

gr
Ali

Henk zei

Fly on!

BirdBlok zei

@Marleen: Flickr moet gaan lukken, zeker na dat glaasje water van heden middag. Pieker me sinds die tijd rot hoe ik aan 10 tabbladen kan komen :)

@Alinda: Goed idee. Het zijn er maar een paar meer dan twee miljoen. Moet lukken binnen die vier uur :)

@Henk: I will....

Han zei

Hé Vogeltje,
Zijn je vleugeltjes al ontdaan van alle modder?

Mooi Blog hoor. Wie had dat gedacht een paar maanden terug?

Zal je blijven volgen.

De MODDERMAN

BirdBlok zei

@Han: Thanks modderman. Niemand, denk ik, zeker ikzelf niet! Er staan alweer een paar blogs klaar om te publiceren, maar eerst even de puntjes op de I, voordat ik het openbaar zet :) en vooral de modder uit mijn lijf en leden.