dinsdag 10 juni 2008

Vleugel 6

Foto's van een ander... Niet echt mijn ding! Foto's, zo vind ik, moet je beleven. Een foto wil ik meegemaakt hebben. Vleugel 6 was dan ook even doorkomen. Flickr ontdekken......

In elk geval koos ik voor optie a. Beetje rondgesnuffeld dus. Heel leuk, vaak ook heel mooi, soms zelfs prachtig en bij sommige dacht ik: "machtig"!
Ik val nu eenmaal in de categorie: niet je vakantiefoto's aan mij tonen dus rondsnuffelen op Flickr was ook niet de leukste Vleugel tot nu toe.

Totdat ik Henk's blog las en later ook deze ontdekkingsgame op het blog van Bimmie tegenkwam.

De opdracht om een foto van Flickr op mijn blog te zetten en daar een verhaal over te schrijven sla ik dus over. Maar mijn mozaïek plaats ik graag:

Leuk spel Henk! Met dank!

Om Vleugel 6 toch een stukje Vogel mee te geven heb ik deze Flickrfoto opgezocht, waarbij de titel mij nog het meest aanspreekt.

Rest mij in deze Vleugel terug te komen op afgelopen vrijdag. De provinciale sport- en contactdag. Prachtdag, mooie tocht. Gezellig ook, samen met de collega's. Vooral ook gelachen. Veel en vaak, om elkaar en met elkaar. In de 1e geul werd nog voorzichtig gelopen om vooral de schoenen schoon te houden, in de 2e geul was een modderspetter op je broek nog zonde, maar na geul 3 was je helemaal door. Net Vleugels........je moet er even doorheen! En daarna word je elke keer verrast door al het moois.

Mijn Northfeesjes zien er minder fraai uit na een wandeling door dit verrassende stukje Zeeland.
Kon het niet laten.........toch nog even een foto die ik zelf beleefd heb :)

Op naar Vleugel 7: Flickr verder ontdekken, geen Flickr an?! Spelletje doen?

Bird

5 opmerkingen:

Alinda Mastenbroek zei

He birdie,

Wat een fantastische wedstrijd gisteren hé. Ik heb de tussenstand van de poule nog niet bekeken maar ik zal van de week even bij jullie komen gluren!

Flickr echt geen flickr an? Kijk dan eens even bij een van deze andere alternatieven
Misschien zit daar iets van je gading bij wat je met al jouw favoriete zelfgemaakte foto's kunt doen!

groet,
Ali

Marleen zei

Leuke vleugelpost Bird!
Ik deel jouw mening wel over het beleven van foto's. Dat geldt ook voor die modderklompjes, denk ik :-)
Fijn dat je ervan hebt genoten, hoe dan ook...

BirdBlok zei

@Ali: Dank voor de tip. Een leuk alternatief zou zijn: Birdie, hurkend tussen het sterrenteam van gisteravond. Vaantje in de hand. Lijkt me wel wat ;)

@Marleen: Dank voor je feedback. Schoenen staan inmiddels weer schoon en droog te wachten op een volgende wandeling.

Henk zei

Het lukt mij prima om foto's te beleven via Flickr. Ik kan intens genieten van mooie opnames die iemand anders heeft gemaakt. Zo word ik altijd erg vrolijk van de foto's van Mikey , één van mijn 'contacts'.

BirdBlok zei

@Henk: Helaas Micky kan mij ook al niet bekoren. Zo zie je maar. Smaken verschillen, gelukkig maar toch? :))

Heb gisteravond wel mijn best gedaan en vond http://flickr.com/photos/11804825@N06/2497049609/, dat vind ik dan toch wel leuk in deze tijd van het jaar....