donderdag 29 mei 2008

Vleugel 3

Waarschijnlijk stilte voor de storm. Vleugel 3 was wel heel makkelijk. Of zou ik gewoon toch weggelegd zijn voor het bloggen....
Honderd woorden schrijven over de aanmelding wordt moeilijk, maar Bird zou BirdBlok niet zijn als ze haar best niet deed! Deze week had ik mezelf voorgenomen om 4 dingen te doen. Inmiddels heb ik ze zelf gebombardeerd tot Vleugels om mijn BirdBlok een stukje eigen identiteit te geven. Ben ik al aan de honderd? Straks, over een half uurtje, toch maar eerst een lekkere fietstocht over het Walcherse platteland, met windkracht 4.
In elk geval even naar naar de bult in Dishoek om bovenop de frisse Zeelucht op te snuiven om vervolgens, na een portie ovenfrieten (week 2 van het Zomerboek van Sonja Bakker) met laptop op schoot, tussen Nederland - Denemarken door, snel aan Vleugel 4 te beginnen. RSS. What's in the name.......

Zo, dat zijn er ongeveer honderd, toch?
Vleugel 3, eitje!

3 opmerkingen:

Alinda Mastenbroek zei

Nou maringe,

Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is en jij bent gewoon niet stil te houden want die honderd woorden kom jij makkelijk aan! Leuk blog, lees het vol met enthousiasme m.a.w. en bijna zo trots als een pauw!

groet,
Alinda

Henk zei

Wow, jij bent lekker bezig! Mooie foto ook, zelf gemaakt?

Cocky zei

via jouw blog hoor je gewoon je stem praten. Leuke schrijfstijl, volgens mij is hier een blogtalent uit het ei gekropen. Nu nog een webcam erop!

goede vlucht enne... misschien kom ik je nog tegen te Dishoek.

Cocky