maandag 18 augustus 2008

Circus

Toen ik zojuist de ZB verliet viel mijn oog op het prikbord in onze garderobe.
Er hingen tegoedbonnen voor het Circus. Ik hoop dat de collega's die ze daar ophangen en de collega's die er gebruik van maken net als al die andere mensen die hun kinderen meenemen naar het cirsus ook eens buiten de tijden van de shows een kijkje komen nemen op het Circusplein. En dan met name naar het gedeelte achter de circustent.
Daar waar de circusdieren op een paar vierkante meter tussen hekken op kinderkopjes staan te wachten, vaak in een stralende zon, dat wel, tot ze weer mogen optreden voor het hooggeëerd publiek.

Ik sta liever op de banken voor mensen die wel het beste voorhebben met dieren!
Sorry, moest het even kwijt. Zo'n circuskaartje maakt me razend........
Bird

4 opmerkingen:

Henk zei

@Ik heb nooit van circussen gehouden. Clowns vind ik niet leuk en wilde dieren laten optreden... dat kan anno 2008 echt niet meer.

Toen we met de ZB bij Cirque du soleil waren was ik wel onder de indruk van de kunsten van de acrobaten.

BirdBlok zei

@ to Henk: Van Cirque du Soleil heb ik ook enorm genoten. Prachtig! Over anderhalf jaar bestaan we 25 jaar. Dus wie weet mogen we weer.
Wilde deze foto invoegen in blog, maar dat lukte dus niet.

Wanneer je in Flickr op Cirque du Soleil zoekt kun je weer even terug naar die mooie avond.

Over het algemeen mag je toch stellen dat die mensen er allemaal zelf voor kiezen om op te treden voor hogeeerd publiek :)
M

davidovix zei

Heey Birdy

Ben ik blij dat die kaartje niet van mij zijn, eg nie !!!!
Goede vakantie en doe ze daar de groeten !!!!

Ciao
Kees

BirdBlok zei

@Kees: Ga ik doen!

En dierenleed raakt mij nu eenmaal en dat circus staat bijna in onze achtertuin. Ik zie die dieren dus dagelijks staan en kan gewoon niet begrijpen dat ouders hun kinderen daarmee naar toe nemen. Enfin, hoop dat ik tussen het pakken van de koffers vanavond inspiratie heb voor een gezelliger vakantiebloggie...
Arrivederci,
Birdy