zondag 17 augustus 2008

Zomer 2008

Wat ik met sport heb, heeft Roof met foto's. Zaterdagavond zat ik voldaan op de bank na een heerlijke fietstocht. Op Internet las ze het bericht dat de zonsondergang deze avond bijzonder zou zijn. Niks geen bakje koffie dus, maar op naar Dishoek. Ik met een paar achterstallige Viva's in een strandstoel en Roof met haar "sportfiets" naar de waterlijn. Wachten op mooie plaatjes........
In de Viva heb ik geen letter gelezen. Alleen maar gekeken en genoten van een prachtige zonsondergang.......
Een avond zonder Studio Sportzomer was zeker de moeite waard:

Over Studio Sportzomer gesproken.......Nog een weekje. Dan zijn de Olympische Spelen klaar en komt er een eind aan een fantastische sportzomer. Mijn vakantie is er op afgestemd. Nog een weekje dus.......Iedere keer wanneer ik in de stad loop hoop ik dat een verslaggever van de PZC mij vraagt naar mijn zeumerhit 2008. Geen twijfel mogelijk! De eindtune van mijn tvprogramma 2008......
Bijna net zo mooi als gisteravond,
Bird

5 opmerkingen:

Marleen zei

Mooie foto, Roof! Kan ik er toch nog een beetje van genieten, want ik heb het gemist... :-/

Thanks Bird

Henk zei

Mooie foto! Dus dat is dat muziekje dat je tussen alle programma's door hoort op tv. Niet echt mijn ding.

Qua interesse sluit ik me aan bij Roof!

BirdBlok zei

@ to Marleen: Wanneer je op de fotosite van de PZC haar naam als treffer intikt kun je meer genieten van de zonsondergang.
M

@ to Henk: Dat onze hobby's, op het bloggen na :), weinig overeenkomsten hebben was ik al achter. Ik zou bijvoorbeeld juist voor Jan Smit wel naar die film gaan ;)
M

sophieschoice zei

En dit schreef de PZC op donderdag 28 augustus:
De redactie van de zomerkrant bewondert deze foto om zijn kleurgebruik en beloont P.R. daarvoor met een handige strandtas.
Proficiat!

BirdBlok zei

@Sophie: Kregen gister verschillende smsjes en telefoontjes. Leuk hoor. Roof glundert :) Heb meteen even naar de site van de PZC gesurfd en jawel....Leuk dat je het opviel!
Italiaanse groet,
Birdy

PS: gister nog naar huis gebeld, alles ging goed met Sam en Fitz ;)